Vlaggen en Materialen – Kijk ze komen op het veld!

Op deze pagina vind je al onze materialen, van vlaggen tot spandoeken, van megabanners tot minivlaggen. Alles zullen we op deze pagina uitstallen met de beste foto’s die we hebben. Het scheelt je zoeken in de fotoverslagen, want de crème de la crème vind je hieronder:

Megabanners:

Vanaf een vroeg stadium heeft het TIFO team diverse megabanners gehad, we tellen hierbij natuurlijk niet de enorme shirtbanners mee uit de jaren 80. Opel, HCS, Stad Rotterdam Verzekeringen, Fortis… allen hadden ze een eigen crowdbanner. Maar buiten de gesponsorde doeken komen de pareltjes uit onze collectie natuurlijk van eigen hand! We hebben het grootste doek (dat niet in stukken scheurt) van Europa op onze naam staan. In de klassieker rolde deze uit over de Noordzijde wat ervoor zorgde dat het uitvak met open mond van verbazing stond te kijken:

De Braveheart megabanner tegen onze vrinden uit 020 was een enorm succes, wederom trokken de neusjes wit weg in het uitvak! Of wat te denken van bovenstaande 3 luik? Een Cartoon actie thuis tegen PSV, onze TIFO stier die (een) Lampje te grazen neemt! Daarnaast hebben we natuurlijk een aantal andere megabanners voor clubiconen of als ludieke reactie op acties bij tegenstanders. Ook zijn we nog in het trotse bezit van een megabanner met een verwijzing naar Parkzicht, Parkzicht dat tegenwoordig voortleeft in de Legioenzaal! Deze banner werd gemaakt in 2003 voor de klassieker -wat velen claimen als de beste actie ooit- deze actie was grotendeels te danken aan de input van de mannen van LunaticNews! Vanaf het begin altijd al nauw betrokken geweest bij het TIFO Team!

Bokito, Bulldog en overige spandoeken:

Buiten de megabanners om heeft het TIFO team ook een aantal bijzondere spandoeken. Er is een geweldige supporter die een ware graffiti artiest is en het TIFO team van de meest prachtige en ludieke spandoeken voorziet met verwijzingen naar allerhande zaken in en om wedstrijden van Feyenoord. Een aantal van deze themaspandoeken is ook te koop, hiervoor kun je contact opnemen met het TIFO-Team via ons Contactformulier. Met de opbrengsten maken we uiteraard weer nieuwe spandoeken!

Vlaggen:

We begonnen ooit met 1 grote vlag op Vak S. Dat was Juventus thuis in 1998, al snel werden het er 5 en voor we het wisten hadden we een heuze vlaggenparade. Helaas zijn er bij de finales in 2002, 2003 en 2008 een flink aantal vlaggen gesneuveld, maar ondanks dat hebben we nog een groot aantal vlaggen:

100 jaar japan
logo combo groot crossbowforever
logo 1908 bull rwz
ln blauw combo
big f 100 jaar gw
sterker door strijd skyline
rood logo combo klein
crossbow Logo groot
union jack tifo bull klassiek
tifo combo bulldog groen
rwz_1 rwz_1